Camping

Camping Boszicht is een mini-camping gelegen in het buitengebied van rozendorp Lottum (Noord-Limburg).

Lottum ligt aan rivier de Maas, welke kenmerkend is voor de omgeving. Aan de oostzijde van de Maas (Arcen) bevindt zich het groot Nationaal Park “de Maasduinen”. Aan de westzijde van de Maas (Lottum, Broekhuizen) vindt U nog de overblijfselen van de oude Maasoevers in het natuurgebied “het Schuitwater”. Door dit gebied loopt ook de lange afstand wandeling “Pieterpad”. De camping ligt op ca. 1 km afstand van deze route.

Naast kampeerplekken en camperplaatsen voor de reguliere kampeerder is er altijd wel plek voor trekkertentjes. Tevens zijn er sfeervolle trekkershutten en een ruime comfortabele vakantiewoning te huur.

Sfeervolle mini-camping voor wandelaars, fietsers en rustzoekers

Wij zij het hele jaar geopend, dus ook in de winterperiode kunt u op camping Boszicht genieten! Een mooie winterwandeling door de bossen…, heerlijk rustige plekken waar u helemaal kunt opladen met een mooi weids winters uitzicht..de charme van winterkamperen ! Heerlijk warm douchen in ons splinternieuw vloerverwarmd sanitairgebouw. ervaar en enjoy!

Voor meer activiteiten in de omgeving zie de link-pagina. Vanaf de camping heeft u een mooi vrij uitzicht over de Lottumse velden.